Echipa “Urzeala Tronurilor” la Comic-Con 2011!


Sursa: tvpedia.org

Ieri au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului inspirat de cărțile lui George RR Martin, “Cântec de Gheață și Foc”. Dar poate că acest lucru nu ar fi meritat să fie menționat dacă între timp, cu ocazia evenimentului internațional Comic-Con 2011, nu am fi aflat câteva detalii dezvăluite chiar de protagoniștii și scenariștii serialului.

În timp ce George RR Martin oferea interviuri despre cum numărul inițial de fani ai cărților sale a fost influențat uimitor de mult de apariția serialului – de la aproximativ 1 milion de cititori anul trecut, s-a ajuns ulterior la aproximativ 10 milioane -, actori precum Nikolaj Coster-Waldau, Kit Harington sau Emilia Clarke vorbesc despre “micile secrete” ce ne sunt pregătite pentru următorul sezon.

Cu toții apreciem veridicitatea serialului, a efectelor speciale folosite și mai ales a locațiilor cheie însă recunosc că am fost uimită să citesc că Islanda va fi și ea pe lista producătorilor, drept locație de filmare. Eu una mă aștept ca scenele din nord, pe Zid, să fie de-a dreptul impresionante de acum înainte, în special pentru că Kit Harington, interpretul lui Jon Snow, afirmă că “va fi o provocare și de-a dreptul istovitor pentru Jon Snow”.

 


Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) pe de altă parte este mult mai reținut când vine vorba de spoilere însă din interviul de mai jos vedem clar cât de încântat este de noile personaje ce vor fi introduse în poveste, de evoluția întregii acțiuni și, de asemenea, ne asigură că dacă nu am citit cărțile, vom fi mai degrabă încântați de ce urmează să se întâmple, și nu șocați. Chiar și scenariștii David Benioff și D.B. Weiss au avut câte ceva de dezvăluit în cadrul evenimentului, și anume că o parte dintre “detaliile” din acțiunea celui de-al treilea volum, “Iureșul săbiilor”, vor fi folosite încă din acest sezon 2.



Încă nu știm ce presupune acest lucru însă aș vrea să aflu care ar fi reacția voastră, ca cititori ai cărților, de a vedea altceva decât vă așteptați pe micul ecran.

Vă las așadar să urmăriți interviurile și să vedeți cam despre ce a fost vorba la Comic-Con anul acesta iar apoi să ne spuneți câteva impresii sau așteptări personale legate de următorul sezon “Urzeala Tronurilor”.


Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *