Este momentul pentru lectură: peste 800 de titluri au până la 89% reducere pe nemira.ro!

Super-cititori 600p400

Dragi prieteni, a sosit acel moment al anului în care abilităţile voastre de super-cititori sunt puse la încercare. De ce? Ei bine, pentru că săptămâna aceasta preţurile a peste 800 de titluri din portofoliul nostru scad vertiginos, dându-vă posiblitatea de a citi, realmente, cât şi mai ales ce doriţi!

TalismanulIar dacă vreţi să ştiţi ce anume v-ar avantaja cel mai mult, este suficient să căutaţi folosind opţiunea noului site nemira.ro – sortează după biggest saving. Făcând acest lucru veţi descoperi, spre exemplu, un titlu precum Talismanul, semnat de Stephen King împreună cu Peter Straub, cu o reducere de nu mai puţin de 60%. Şi, vă asigurăm, aveţi toate motivele să citiţi acest roman: premisa acestuia presupune existența unei lumi paralele fantastice cu legături (deși aceste legături nu existau în momentul publicării) către seria lui King Turnul Întunecat.

istoria cuceririi amoroaseÎntr-o cu totul altă cheie, un nou titlu pe care vi-l recomandăm în cadrul promoţiei super-avantajoase a super-cititorilor, are legătură cu apropiata sărbătoare de Valentine’s Day – Istoria cuceririi amoroase. Iar asta pentru că întotdeauna va fi nevoie de o tehnică care să mărească şansele de reusită a seducţiei. În sprijinul acestui lucru, autorul a recurs la surse literare, memorii, corespondenţă, arhive judiciare şi a consultat nu mai puţin de 110 manuale de seducţie, aparute din Antichitate şi până în zilele noastre. O lectură cu atât mai incitantă cu cât reducerea aplicată cărţii este de 60%.

Little Brother copertaO altă lectură foarte, foarte interesantă, în special pentru cei mai tineri, este Little Brother, roman semnat de cunoscutul Cory Doctorow. Marcus, mai bine cunoscut ca „w1n5t0n”, ştie deja, la doar şaptesprezece ani, cum funcţionează lucrurile… şi ce trebuie să faci ca să nu mai funcţioneze. Inteligent, ager şi priceput în spaţiul reţelelor electronice, reuşeşte cu uşurinţă să păcălească sistemul de supraveghere al liceului său. Dar totul se schimbă atunci când el şi prietenii săi sunt prinşi în haosul rezultat de pe urma unui atac terorist asupra oraşului San Francisco. Mai departe însă, vă invităm chiar pe voi să descoperiţi acţiunea acestui roman spectaculos, mai ales că reducerea sa este de nu mai puţin de 70%!

Şi, bineînţeles, nu putem încheia fără a vă îndemna să consultaţi TOATĂ OFERTA noastră de săptămâna aceasta, în cadrul căreia peste 800 de titluri au până la 89% reducere, iar pachetele pot fi cumpărate la jumătate din preţ!

2 Commentarii

  1. andrei 06/02/2015 Reply
    • ADMIN 10/02/2015 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *