Fanii Jocurilor Foamei pot cumpăra Districtul 12!

Până de curând, satul Henry River Mill din apropierea oraşului Hildebran din Carolina de Nord era aproape uitat de lume, fiind părăsit de peste 35 de ani.

Acest lucru s-a schimbat astă vară, când au început filmările pentru filmul Jocurile Foamei; în acest sat au fost filmate scenele din Districtul 12, cel din care provin Katniss Everdeen şi Peeta Mellark.

Din acest motiv, sute de fani au început să apară în sat pentru a face poze. Şi, având în vedere că acesta a fost abia primul din cele patru filme din serie, din ce în ce mai mulţi fani vor vizita Henry River Mill, la fel şi alte zone în care au loc filmările.

Lui Wade Shepherd (83 ani), proprietarul terenului de 72 de acrii, însă, nu îi face mare plăcere ca fanii să vină zi şi noapte pe proprietatea sa, astfel încât a decis să o vândă cu 1,4 milioane de dolari.

Iată şi o prezentare video a satului Henry River Mill, în cazul în care aveţi aproape un milion şi jumătate de dolari şi vreţi să aflaţi mai multe despre terenul care poate fi al vostru.

[embeded: src=” http://www.youtube.com/v/zHvC3q6jks4?version=3&feature=player_detailpage” width=”580″ height=”340″ ]

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *