Fantasy: Clasic VS Noua generație

Fantasy: Clasic vs. ModernElfii, dwarfii și dragonii au început, încet dar sigur, să piardă teren. Scriitorii preferă acum adolescenți care aruncă flăcări sau mișcă obiectele cu puterea minții, între două schimbări de status pe Facebook. Vrăjitorii nu mai au la centură poțiuni, ci gadgeturi. Monștrii nu mai aleargă după prințese, ci sparg bănci. Nici eroii nu mai sunt ca odinioară: În loc de Beowulf, îl avem pe Edward Cullen. Sunt și excepții, capodopere încă se mai publică (Recent, Dansul Dragonilor poate servi drept exemplu). Dar tendința, fie că este vorba de filme, jocuri sau cărți, este trecerea la o nouă generație de Fantasy.

Iar despre troli, ce să mai vorbim? Dacă întrebai pe cineva acum 20 de ani ce e un trol, nu puteai primi decât un singur răspuns. Astăzi, în era Internetului, cuvântul a fost transformat, sensul său evoluând. Există astfel un trol clasic și unul modern. Între noi fie vorba, ambele specii merită arse.

Eu sunt numarul patruUrzeala tronurilorNe-am gândit să vă oferim săptămâna aceasta două alegeri: Clasic și Modern. Am creat câte o promoție pentru iubitorii fiecărui gen și vă invităm să ne spuneți părerile voastre. Puteți cumpăra și cărțile, care au, până luni, un preț cu 40% mai mic. Nu ne supărăm. Fie că îl preferați pe Pittacus Lore, fie că sunteți adepții lui George R.R. Martin, vrem să vedem ce alegeți.

Iar ca bonus de weekend și ultime ore petrecute la birou, până la începerea acestuia, aveți la dispoziție două joculețe din fiecare gen.

Nu uitați să ne lăsați comentarii cu cărțile voastre preferate din genul Fantasy.

Trol Modern

Trol Clasic

[polldaddy poll=5837755]

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *