Felicitări, Mircea Pricăjan!

Comunitatea Nemira are motive să se bucure anul acesta, și asta datorită câștigării unui premiu tare special pentru comunitatea Mystery & Thriller din România, de către redactorul șef al Revistei Suspans și îndrăgitul traducător, Mircea Pricăjan!

Romanian Crime Writers Club este prima asociaţie a scriitorilor de romane poliţiste din România. Diploma premiului pentru “promovarea constantă a genului mystery & thriller în România în 2011”, precum și restul distincțiilor, vor fi înmânate în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, în Pavilionul Central Romexpo, sâmbătă, 26 noiembrie, de la orele 18:00.

Cu această ocazie, țin să vă amintesc că vom fi prezenți la Târgul de Carte Gaudeamus, începând de miercuri, 23 noiembrie unde vă așteptăm cu peste 700 de titluri, zeci de pachete cadou, oferte speciale, dar şi cu ultimele apariţii editoriale!

De asemenea, dacă sunteți posesori de carduri de credit de la Banca Transilvania, nu uitați că puteți achiziţiona cărţi publicate de către Editura Nemira în 4 rate fără dobândă, prin programul de loialitate Star BT, primind la fiecare tranzacţie o reducere suplimentară de 10% faţă de discounturile valabile pe perioada Târgului Gaudeamus.

 

5 Commentarii

    • Andreea (Nemira) 21/11/2011 Reply
    • RM 22/11/2011 Reply
  1. ioana 21/11/2011 Reply
  2. voicunike 21/11/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *