Hai, citește! – o campanie Nemira și Next Advertising de Ziua Internațională a Cărții

Hai citeste

Editura Nemira sărbătoreşte Ziua Internațională a Cărții printr-o campanie de promovare a plăcerii lecturii și de încurajare a cititului, realizată cu sprijinul agenției Next Advertising.

“Hai, citește!” este o campanie de încurajare a lecturii de către prieteni pentru prieteni, cu două componente online care se adresează publicului larg pe de o parte, și cititorilor Nemira pe de altă parte.

Dacă există cineva care te poate convinge să termini cartea de pe noptieră începută acum câteva luni, acela e sigur un prieten. Pentru cititorii Nemira organizăm pe pagina de Facebook Nemira concursul ”Hai, citește!. Aceștia sunt invitați să facă o faptă bună convingându-și un prieten să citească. Iar editura Nemira îi susține și îi premiază pentru efort cu pachete de cărți. Concursul se va desfăşura în perioada 19-24 aprilie, iar la final vom alege 10 câştigători. Fiecare câştigător va primi 4 cărţi, 2 pentru el, 2 pentru prietenul tagat. Regulamentul concursului aici.

Implică-te și tu! #HaiCiteste #Nemira #ZiuaCartii #CitescDePlacere

Invităm scriitori și bloggeri să promoveze lectura printr-un scurt video cu ei citind dintr-o carte și să încurajeze un alt prieten de pe Facebook să facă la fel.

Miza este ca, în săptămâna 18-23 aprilie, mesajul campaniei să activeze și să ajungă la cât mai mulți oameni.

2 Commentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *