Începe al doilea sezon din Borgia

Cartea BorgiaVă dăm întâlnire vineri, ora 20:00, pe HBO pentru primul episod al celui de-al doilea sezon din serialul Borgia.

Episodul este intitulat “Taurul Borgia” şi îl aduce în prim plan pe Rodrigo, ce a jurat să se răzbune pe cei ce au complotat împotriva sa.  Cesare şi Juan continuă să se războiască, în ciuda eforturilor lui Rodrigo de a-i uni împotriva duşmanilor. Rodrigo decide să organizeze o celebrare a cetăţenilor Romei, alături de o cursă de cai şi o imensă efigie a unui taur. Între timp, ciuma a secetat o mare parte a populaţiei, iar prinţul Alfonso cade prizonier.

Acţiunea serialului se desfăşoară în Italia Renascentistă şi urmareşte viaţa familiei Borgia, presărată de dramă, erotism şi intrigi la cel mai înalt nivel.  Rolul lui Rodrigo Borgia, patriarh de neînvins, este interpretat de Jeremy Irons, nominalizat la Globul de Aur.

Pe Nemira.ro puteţi găsi cartea Borgia. Pacatele familiei, de Sarah Bower, care a reuşit să îmbine fapte consemnate de istoria oficială a familiei Borgia cu zvonuri și ipoteze lansate de apropiații acesteia.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *