Instatour „French Kissing în New York”, de Anne-Sophie Jouhanneau

Orice este posibil în New York City. În special, l’amour à la américaine.

Margot n‑a reușit să‑și ia gândul de la Zach, americanul pe care l‑a cunoscut într‑o noapte magică la Paris. Cei doi s‑au îndrăgostit fulgerător și au petrecut o seară perfectă. Întâlnirea lor a culminat cu un sărut și cu o promisiune: dacă universul vrea ca ei să fie împreună, soarta va găsi o cale ca acest lucru să se întâmple. Un an mai târziu, Margot și‑a terminat școala în Franța și tocmai a ajuns în New York, gata să‑și înceapă munca de bucătar într‑unul dintre restaurantele din Manhattan, să se bucure de nunta tatălui său și să îl revadă pe Zach. Dar se pot întâmpla multe într‑un an, iar promisiunile făcute în umbra turnului Eiffel arată cu totul altfel sub luminile orbitoare ale New Yorkului. Margot își petrece toamna încercând să‑l găsească pe Zach și îi cere ajutorul lui Ben, simpaticul bucătar din restaurantul unde lucrează. Ea e convinsă că și‑a găsit sufletul‑pereche în acea seară în Paris, dar dacă universul are un plan diferit?

O poveste de dragoste înălțătoare, perfectă pentru romanticii care adoră haute cuisine.

Publishers Weekly

Te invităm la un Instagram Tour, în care să descoperi ce înseamnă iubirea și cum funcționează destinul în fascinantul New York.

12 iunie – @edituranemira

13 iunie – @curlynbooks

14 iunie – @_inloovewithbooks_

15 iunie – @girl.online.21

16 iunie – @brieee.gen

17 iunie – @nora.bookss

18 iunie – @universul_cartilor_noastre

19 iunie – @tris_anghel

20 iunie – @ofeliabooks

În această perioadă, puteți regăsi multe surprize: recenzii oneste, prezentări ale cărții, concursuri și mai multe surprize.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *