Instatour „Viața complicată a lui Oona Lockhart”, de Margarita Montimore

Cum ar fi dacă în fiecare dimineață din Anul Nou te-ai trezi în același corp, dar în altă perioadă și la altă vârstă? Cum ți-ai trăi viața?


Este Revelionul 1982, iar Oona Lockhart are toată viața înainte. La miezul nopții va împlini nouăsprezece ani, iar lunile care vin par să fie foarte importante. Oare ar fi bine să plece la Londra, să studieze economia, sau să rămână acasă, în Brooklyn, pentru a fi alături de prietenul său și a da frâu liber pasiunii ei pentru muzică? Numai că, exact când începe numărătoarea inversă până la venirea Anului Nou, tânăra leșină și se trezește peste treizeci și doi de ani, în trupul său îmbătrânit. Iar un străin prietenos o întâmpină într-o casă frumoasă și primitoare, asigurând-o că acela este căminul ei.
Curând, Oona descoperă că anual, în noaptea de revelion, va călători aleatoriu în timp. Ce îi rezervă oare viitorul? O călătorie într-o țară exotică? O aventură palpitantă? Căsătoria cu un bărbat pe care încă nu l-a cunoscut?
În situații și medii diferite, de vârste diferite, dar mereu aceeași, așa este Oona Lockhart și aceasta este viața ei complicată, surprinzătoare și de-a dreptul magică.

Pe rând, tragică și triumfătoare, emoționantă și pilduitoare, tristă și jucăușă, aceasta este o carte care o să vă ridice moralul și o să vă redea bucuria de a trăi.

The Guardian

Te invităm la un Instagram Tour, în care să descoperi viața în bucăți a lui Oona Lockhart și să trăiești clipa alături de ea!

2 martie – @edituranemira
3 martie – @read.it.out
4 martie – @simona.citeste
5 martie – @the.girl.behind.books
7 martie – @cristinasbooks
8 martie – @readwithmiri
9 martie – @oanareads24
10 martie – @simona_sbooks
11 martie – @_inloovewithbooks_
12 martie – @shereads_books
13 martie – @universul_cartilor_noastre
14 martie – @diana.citesteunroman
15 martie – @laviniareads

În această perioadă, puteți regăsi multe surprize: recenzii oneste, prezentări ale cărții, concursuri și mai multe surprize.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *