Interviu cu actrița care o interpretează pe Rue în Jocurile Foamei

rue jocurile foameiActrița Amandla Stenberg, Rue în filmul Jocurile Foamei, a acordat recent un interviu în care vorbește și despre rolul pe care l-a jucat în filmul inspirat de cărțile scrise de Suzanne Collins.

Tânăra actriță de 13 ani a mărturisit că încă nu îi vine să creadă că a jucat într-un film atât de popular și a descris această experiență ca fiind una incredibilă. I se pare ciudat faptul că milioane de oameni au văzut-o la cinematograf, dar e recunoscătoare tuturor celor care au considerat că s-a potrivit perfect cu personajul interpretat. Ea a spus că era un fan al cărților Jocurile Foamei înainte să meargă la audiții și că a avut ocazia să vorbească la telefon cu scriitoarea Suzanne Collins.

În Jocurile Foamei, Rue este cea mai tânără participantă la jocuri, din districtul 11. A fost subestimată de către ceilalți concurenți din cauza vârstei, însă Rue s-a dovedit a fi o tânără isteață. Strategia ei era de a-și face alianțe cu alți concurenți solitari (printre care și Katniss, cu care se împrietenește) și de a isca conflicte între ceilalți, pentru ca ea să nu fie în centrul atenției.

Puteți urmări interviul mai jos:

[embeded: src=”http://www.youtube.com/v/nRGZ5KNL6JA?version=3&feature=player_detailpage” width=”580″ height=”340″ ]

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *