De pe platourile serialului “Urzeala Tronurilor”

Sursa: nymag.com

Cu toate că ne-am despărțit de Jason Momoa spre finalul primului sezon, circulă vestea că eroul principal al filmului “Conan the Barbarian” duce dorul faimosului serial HBO!

Mulți au fost surprinși să afle că actorul a “schițat” un scenariu pentru continuarea filmului Conan, pe care producătorii să-l poată folosi în cazul în care se va dori un sequel, ținând cont că nu puține au fost ocaziile în care Momoa și-a exprimat dorința de a se întoarce pe platoruile “Urzeala Tronurilor”. Însă și mai mare a fost mirarea (iar pentru unii amuzamentul) când actorul a sugerat că Drogo ar putea avea un frate geamăn sau că magia ar putea avea ceva de-a face cu apariția sa în poveste.

Spuneam de amuzament mai sus tocmai din cauza reacțiilor fanilor serialului, întrucât pe internet s-au răspândit vești conform cărora Jason Momoa a și scris scenele reapariției lui Drogo, pe care aparent le-a prezentat producătorilor Benioff și Weiss. Iar acest interviu stă la baza tuturor zvonurilor.

Ce părerea ați avea dacă Khal Drogo sau un frate geamăn de-al său ar reapărea în episoadele sezonului doi al serialului? Cum vi s-ar părea decizia lui George R.R. Martin de a nu respecta cursul poveștii din “Încleștarea Regilor”?

Între timp, pe platourile de filmare se pare că se tot produc schimbări. Cu toate că evoluția castingului noilor personaje a decurs extrem de bine, locațiile par să fie o problemă constantă. După ce s-a renunțat la Malta, încă două locații au fost alese pentru cel de-al doilea sezon “Urzeala Tronurilor”. Astfel, pe lângă Irlanda de Nord vom vedea și zone din Croația și Islanda.

Peisajele din Croația vor reprezenta locațiile din Sud din serial, inclusiv pentru scenele în care Daenerys va încerca să își strângă o armată, în timp ce scenele de după Zid vor fi filmare în Islanda, avându-l pe Jon Snow în rol de explorator al Nordului.
Cât timp așteptăm finalizarea noului sezon în care, cu puțin noroc, îl vom revedea și pe Khal Drogo, vă reamintesc să votați pe pagina noastră de Facebook care vreți să fie premiul concursului pentru atunci când vom atinge 5000 de fani!

5 Commentarii

  1. Shifty 23/08/2011 Reply
  2. Darius 23/08/2011 Reply
  3. Palade Dan 24/08/2011 Reply
  4. Mihai 24/08/2011 Reply
  5. Lucian A 25/08/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *