George R.R. Martin răspunde întrebărilor fanilor!

Într-adevăr, apreciatul autor al seriei “Cântec de Gheață și Foc” a răspuns întrebărilor fanilor săi de pretutindeni. Acest lucru s-a întâmplat pe 28 Iulie, online, într-un interviu live organizat de cei de la Google și transmis exclusiv  pe canalul lor de Youtube, AtGoogleTalks.

Interviul face parte dintr-o serie numită Authors@Google, astfel că George R.R. Martin, ca și mulți alții invitați în edițiile precedente, au răspuns întrebărilor trimise online de către fanii cărților sale și ai serialului realizat de HBO.

Aflat în plin turneu de promovare a celei mai recente cărți “A Dance with Dragons (Dans cu Dragonii)” și totodată implicat în producția celui de-al doilea sezon al serialului “Urzeala Tronurilor”, George R.R. Martin a fost supranumit de publicația Time Magazine un “Tolkien american”.

Vă doresc vizionare plăcută și nu uitați să verificați și lista interviurilor precedente. Poate regăsiți unul sau mai mulți autori preferați care au fost intervievați de cititorii “utilizatori de Google”.

 

5 Commentarii

  1. andrei 08/08/2011 Reply
    • orfani de ...carti ! 18/08/2011 Reply
  2. Palade Dan 09/08/2011 Reply
    • andrei 21/08/2011 Reply
  3. Alin 10/08/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *