Într-o lume plină de țepe, să alegem buna dispoziție!

Alan CohenAlan H. Cohen nu este un scriitor obișnuit. De un rafinat umor și o înțelepciune care ne sunt utile tuturor, acest prolific autor ne arată, prin romanele sale, calea către o viață mai lipsită de probleme existențiale. Nu pentru că ni le-ar rezolva el, ci pentru că ne dă niște indicii sănătoase despre cum să ni le rezolvăm singuri.

Viața ca o țeapă” și “Iubirea ca o țeapă” sunt două cărți care transmit o serie de adevăruri, uneori pe un ton cinic, alteori pe unul blând și condescendent, dar adevăruri fără doar și poate. Cohen are o experiență bogată în a oferi lumii doze de sinceritate în cantități suportabile, dar fără a judeca niciodată. Ba mai mult, ne arată unde greșim în viață și în dragoste, astfel încât să nu cădem în tot felul de capcane. Mai optimistă, mai pesimistă, mai veselă sau mai tristă, abordarea lui Cohen poate fi numită oricum, numai plictisitoare nu.

Cunoscut pentru viziunea sa realistă, proaspătă și uneori incisivă asupra vieții și a relațiilor umane, autorul ne oferă câteva mostre de înțelepciune care ne sunt oricând de ajutor, mai ales atunci când suntem mai convinși că viața sau dragostea pot fi uneori și niște țepe.

Dacă vreți și voi să “gustați” din meniul variat de sfaturi și explicații pe care Alan H. Cohen ni le împărtășește, nu ratați reducerea oferită de Nemira la volumele din colecția Bonton și la cărțile lui Cohen! Putem să ne luăm adio de la astenie și dileme personale, pentru că acum putem să profităm de experiența unui autor care ne oferă cheile de dezlegare ale unor întrebări ce pot părea de cele mai multe ori fără răspuns…

Viata ca o teapaIubirea ca o teapa

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *