Javier Bardem în Turnul Întunecat

Colegul nostru Mircea Pricăjan ne-a adus o veste mai mult decât interesantă: se pare că Javier Bardem va da viaţă personajului Roland Deschain, pistolarul din Turnul Întunecat.

Javier Bardem este cunoscut atât pentru rolul interpretat în No Country for Old Men (Anton Chigurh), dar mai ales din Mar adentro (Ramón Sampedros), peliculă în care flexibilitatea interpretativă a actorului a oferit, în regia luiAlejandro Amenábar,  o imagine limpede a talentului său.

Spuneam se pare deoarece, conform siteului Deadline, negocierile dintre Universal Pictures şi Javier Bardem încă nu au început. Totuşi, probabilitatea ca actorul să refuze oferta lui Ron Howard şi a studiourilor Universal este, să recunoaştem, foarte mică.

Javier Bardem în rolul lui Roland Deschain va oferi, mai mult ca sigur, o savoare suplimentară unei cărţi la rândul ei deosebite. Prin urmare, avem un motiv în plus să recitim Turnul Întunecat sau, în cazul în care nu am citit deja acest roman, să dăm fuguţa şi să facem rost de carte apoi, pentru că tot vine weekendul, să ne aşezăm confortabil în fotoliu şi să ne cufundăm în lectură, având în minte imaginea lui Bardem căutând Turnul Întunecat.

11 Commentarii

  1. Marian Truţă 31/01/2011 Reply
  2. voicunike 01/02/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *