Jennifer Lawrence – miracolul anului 2012

Deși are numai 22 de ani, Jennifer Lawrence se poate lăuda cu o carieră impresionantă. De la rolul care a consacrat-o, cel al lui Katniss Everdeen din trilogia Jocurile foamei, și până la performanța de a lăsa cu gura căscată critica și fanii din lumea întreagă, cu apariția ei uluitoare din pelicula Silver Linings Playbook, Jennifer poate fi considerată una dintre minunile cinematografice ale anului 2012.

Prezența ei pe marele ecran, forța dar și tandrețea pe care le-a întruchipat în The Hunger Games, nu au fost deloc ignorate de către publicațiile de profil. Așa se face că revista Entertainment Weekly a inclus-o pe Jennifer în colecția oamenilor din industria de show-biz care s-au remarcat de-a lungul anului 2012. Și chiar dacă publicația Entertainers of the Year îl are pe copertă pe Ben Affleck, Jennifer nu este nici ea mai prejos, revista considerând-o un adversar redutabil pentru orice actor de la Hollywood.

Apreciată pentru candoarea și modestia de care dă dovadă, în ciuda unei celebrități dobândite fulgerător, Jennifer se auto-declară cel mai aspru critic al ei. Mai mult, așa cum au observat și reporterii publicației, tânăra vedetă a stat departe de bârfele și intrigile tipic Hollywood-iene și nu a oferit prea multe subiecte de speculație tabloidelor, așa cum o fac starurile generației sale. Deși au mai existat încercări din partea diverșilor paparazzi de a o implica în istorii fierbinți, viața cumpătată a lui Jennifer și rezerva ei față de orice înseamnă scandal, o fac să fie cu atât mai iubită de fani și critici.

Și, pentru ca tabloul să fie complet, iar Jennifer să fie cu atât mai mult apreciată, vă mai spunem că show-ul ei preferat de televiziune nu este altul decât Urzeala Tronurilor, veste care a făcut deliciul fanilor săi, dar și al celebrului serial adaptat după seria lui George R. R. Martin!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *