Josh Hutcherson (Peeta Melark) vorbeşte despre sărutul cu Katniss

Întrebat despre scena sărutului dintre el şi Jennifer Lawrence, care a interpretat-o pe Katniss Everdeen în filmul Jocurile Foamei, Josh Hutcherson mărturiseşte că aceasta “este frumoasă, n-am de ce să mă plâng“.

Josh mai povesteşte şi despre o farsă pe care i-a făcut-o lui Jennifer. Aveau pe platou un manechin de mărime naturală care a fost folosit la scena în care un tribut este găsit mort după ce a fost înţepat de albine modificate genetic. “Era umflat şi desfigurat, iar când Jennifer a ieşit din rulota ei i-am pus manechinul în baie“.

Din păcare, John nu a fost de faţă în momentul când aceasta a găsit manechinul, dar ceilalţi i-au spus că pur şi simplu s-a scăpat pe ea.

Am fost destul de mândru de mine, dar şi surprins că cineva chiar a făcut pe el de frică.

De asemenea, Josh spune că este prieten bun cu Liam Hemsworth, care joacă rolul lui Gale Hawthorne, amicul din copilărie al lui Katniss. Cei doi chiar vor locui împreună! “Ne-am gândit mult la asta şi este foarte probabil“, adaugă actorul în vârstă de 19 ani.

Josh Hutcherson îl interpretează pe Peeta Melark în filmul Jocurile Foamei, acesta fiind ales prin tragere la sorţi pentru a participa la concursul sadic ce se organizează anual în Panem, în care 24 de adolescenţi sunt aruncaţi într-o arenă pentru a se lupta până când doar unul dintre ei rămâne în viaţă.

Cu această ocazie, vă reamintesc că încă puteţi achiziţiona trilogia Jocurile Foamei la o reducere specială de 45% pentru pachetul care conţine toate cele trei titlurile, sau 35% reducere pentru volumele individuale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *