La mulţi ani, Camilla Baresani!

Camilla Baresani s-a născut pe 25 februarie 1961 în Brescia, Italia şi este un nume în ascensiune în literatura italiană contemporană.

Şi-a început cariera cu romanul Plagiatul, pe care l-a publicat în anul 2000. Printre cele mai importante opere ale sale se numără şi Sbadamente ho fatto l’amore (2002) sau Iubire la imperfect (2005).

Autoarea mai scrie pentru revistele Il Sole 24 Ore, Corriere della Sera şi Vanity Fair.

Iubire la imperfect, apărută la editura Nemira în colecţia Nemira Damen Tango, a câştigat în 2005 premiul Forte Village – Montblanc Scrittore emergente dell’anno.

Romanul urmăreşte povestea lui Stefano, un italian senzual, cu un aer de “puşti îmbătrânit” şi a Galiei, o frumoasă rusoaică. Cei doi se întâlnesc într-un hotel elegant din Milano şi se îndrăgostesc unul de celălalt, începând astfel o poveste de dragoste pasională care devine o relaţie la distanţă între două fiinţe profunde şi contradictorii.

Dacă aveţi nevoie de idei de cadou pentru Dragobete, puteţi achiziţiona cartea Iubire la imperfect cu numai 11,61 RON de pe site-ul Nemira, fiind un cadou perfect această sărbătoare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *