Ieşenii, fascinaţi de insula cărţii Nemira

librarie-nemira-IasiLa cererea publicului, am deschis în această vară o librărie Nemira la Iaşi, în cadrul complexului Palas Shopping Mall. Decizia a fost una de bun augur, cititorii Nemira din acest oraş fiind mai mult decât încântaţi să aibe mai aproape de ei volumele autorilor celebri de la Nemira.

Amplasată strategic în Palas Shopping Mall, librăria Nemira reuşeşte sa răspundă cerinţelor chiar şi celor mai exigenţi cititori de carte, cu o ofertă variată, librari informaţi şi un decor ingenios de forma unei insule. Ieşenii s-au arătat fascinaţi de insula cărţii Nemira, cu fragmentele de carte ce se disting discret prin pardoseală.

De asemenea, Librăria Nemira Iaşi a primit distincţia de “Cea mai frumoasă amenajare pentru un magazin tip insulă” din partea Palas Shopping Mall, premiu ce ne confirmă că spaţiile neconvenţionale dedicate cărţii şi realizate de Nemira reuşesc să reprezinte o oază de relaxare şi linişte pentru toţi cei ce preţuiesc cărţile.

Andreea Frunză şi Gabriela Ciornovalic vă aşteaptă în Palas Shopping Mall, în fiecare zi, până la ora 22:00 să descoperiţi minunta insulă Nemira!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *