Motanov şi-a ales câştigătorii

Revista de povestiriMotanov, mascota Revistei de povestiri, şi-a ales câştigătorii concursului organizat pe blogul Nemira. Eduard Costin, Păuna Oana Vasilica, Săvoiu Ioan, Sultan Andra Iuliana şi Ambrus Mihaela vor primi ultimele două numere ale revistei.

Despre Revista de povestiri


“Revista de Povestiri își propune să devină un spațiu al imaginației, al talentului literar liber și deschis spre interacțiune, spre joc. Creațiile care te întâmpină aici spun o poveste, fie că o fac prin genul povestirii, al poeziei, al imaginii sau în alt fel.
Revista de Povestiri stimulează o lectură participativă, o complicitate creativă a cititorului – zâmbetul, recunoașterea în ideile din text, exercițiul de interpretare și continuare în gândurile proprii și personalizarea propriului exemplar vor crea legătura emoțională cu revista noastră.
Totodată, caracterul revistei va selecta în timp un buchet de scriitori minunați și va fi locul în care oricine are talent literar să-și dorească să debuteze. Revista va încuraja scrisul în sfera ficțiunii, publicând în fiecare număr minimum două povestiri trimise de cititori. În același sens, își propune de asemenea să organizeze ateliere zdravene de scriere creativă și alte întâmplări provocatoare”. (Revista de povestiri)

Revista de Povestiri poate fi cumpărată din librăriile Nemira din Bucureşti.

2 Commentarii

  1. Alexandra. 21/09/2012 Reply
  2. Pauna Oana 26/09/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *