Ne vedem la Comic – Con?

banner-comic-conEditura Nemira îşi aşteaptă cititorii la un eveniment unic: convenţia East European Comic Con va deveni timp de două zile locul de întâlnire favorit al tuturor celor pasionaţi de lumea fanteziei, fie că este vorba despre comics-uri, jocuri, filme, cărţi sau animaţii.

În perioada 30 – 31 martie, începând cu ora 10:00, vă invităm la Palatul Copiilor pentru a vă bucura de cele mai noi şi incitante titluri din literatura Science Fiction şi Fantasy. Cei care ne vor vizita standul vor putea beneficia de oferte speciale şi surprize pe măsură.

Prietenii noştri de la HBO au pregătit un eveniment cu totul deosebit: actorul Finn Jones (Loras Tyrell din serialul Urzeala Tronurilor) va fi prezent la East European Comic Con pe tot parcursul convenţiei.

Nu uitaţi că la standul Editurii Nemira vă aşteaptă toate cele cinci volume din binecunoscuta serie Cântec de gheaţă şi foc.

Cel mai important eveniment dedicat pasionaților de benzi desenate, animații, jocuri video dar şi seriale tv şi filme ajunge pentru prima dată în România. Este vorba de „Comic Con”- conceptul care stă la baza celebrelor convenţii San Diego Comic Con International sau New York Comic Con.

În cele două zile de Comic Con vizitatorii vor putea asista şi participa la diverse concursuri, proiecţii video, sesiuni speciale cu celebrităţi din lumea cinematografică şi cea a benzilor desenate, precum şi să-şi achiziţioneze produse specifice acestui gen de eveniment. Grăbiţi-vă, pentru că numărul de bilete este limitat!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *