Nemira lansează platforma de e-books!

Dragilor, de când am început acest blog acum mai bine de doi ani, nu cred că m-am bucurat mai mult să vă aduc o veste. Sunt mândru, în numele întregii echipe Nemira, sa vă spun că:

Începând de astăzi, Nemira vă oferă

cărți în format digital!

La adresa ebooks.nemira.ro veţi găsi e-bookuri de calitate, construite profesionist în formatele Epub și Mobi, compatibile cu orice dispozitiv: ereader, smartphone, tabletă sau PC. Și, de asemenea, suntem mândri să fim prima editură de tradiţie din România care oferă e-books pe platforma proprie.

Nemira a sprijinit de la bun început (încă de acum doi ani) proiectele de carte digitală. Şi aşa cum la începutul anilor ’90 am fost printre primele edituri particulare, astăzi suntem în fruntea primului eşalon de edituri care oferă e-books spre vânzare. Alături de partenerii noştri de la Editiadigitala.ro, vă oferim prima şi, la acest moment, singura soluţie de calitate: cărţi electronice formatate profesionist, optimizate pentru ecranele e-ink ale ereaderelor.

Iar preţurile sunt mai mult decât atractive: cărţile în format e-book sunt cu cel puţin 50% mai ieftine decât ediţiile tipărite. (Şi asta în ciuda faptului că legea românească consideră cartea electronică descărcată de pe site “prestare de servicii”, nu carte, iar statul ne taxează cu 24% TVA 😐 )

Mai mult, v-am ascultat sfaturile şi ne-am dat seama că una dintre cele mai mari nemulţumiri este legată de sistemele DRM foarte restrictive. Noi nu vrem să vă legăm de un anumit calculator sau dispozitiv. Vrem să vă oferim cărţi de calitate într-un mod cât mai simplu, accesibil şi plăcut. De aceea, soluţia DRM pe care am implementat-o vă permite să citiţi cărţile Nemira de pe ereader, smartphone sau PC/Mac — toate în acelaşi timp. Dacă readerul vostru citeşte fişiere Mobi iar telefonul mobil se descurcă doar cu Epub (sau invers), nu este nici o problemă — vă punem la dispoziţie cărţile în ambele formate. Nu sunteţi legaţi de nicio platformă şi niciun dispozitiv.

Dacă ceva se întâmplă cu dispozitivul vostru şi pierdeţi fişierele, iarăşi nu este nicio problemă. Vă oferim posibilitatea de a le descărca din nou din contul vostrul de client – în ce format doriţi, fără costuri adiţionale.

Și asta nu e tot. Pentru că nu suntem orice editură, ci suntem NEMIRA, le oferim tuturor clienților noştri câte o carte gratuită la alegere. În zilele ce urmează vom trimite tuturor clienţilor noştri cupoanele de reducere pe email.

Pentru început vom oferi spre cumpărare peste 50 de titluri în format digital. Unele pot fi descărcate chiar acum, altele vor deveni disponibile în zilele ce urmează. Iar portofoliul de carte digitală va creşte foarte rapid în viitorul apropiat. Şi planurile noastre nu se opresc  aici. Avem foarte, foate multe lucruri frumoase în pregătire. Cum spunea reclama, viitorul sună bine.

Intraţi pe ebooks.nemira.ro şi începeţi downloadul! 😀

117 Commentarii

  1. Skandalouz 14/10/2010 Reply
  2. Mircea 14/10/2010 Reply
  3. Alecs 14/10/2010 Reply
  4. mihai 14/10/2010 Reply
  5. Flav 14/10/2010 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *