Nemira lansează volumul “Analize şi comentarii politice, militare şi de securitate” de Radu Tudor

radu_tudorVineri, 31 mai, la ora 12.00, jurnalistul Radu Tudor lansează volumul Analize şi comentarii politice, militare şi de securitate în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest.  Evenimentul va avea loc la standul Nemira, în compania invitaţilor speciali, academicianul Dinu C. Giurescu şi jurnalistul Bogdan Teodorescu.

Din miile de cuvinte rostite la televiziune, din comentariile, analizele şi editorialele nenumărate publicate în presa scrisă, Radu Tudor a selectat câteva dintre creaţiile sale pe care le consideră importante pentru cariera de jurnalist. Editorialele cuprinse în paginile cărţii au fost publicate de-a lungul ultimilor ani în Jurnalul naţional.Cititorii vor regăsi în volumul Analize şi comentarii politice, militare şi de securitate aspecte importante din politica internă, elemente de culise din operaţiunile serviciilor secrete, analize obiective ale fenomenului militar, comentarii de politică externă. Sunt câteva informaţii cu o valoare certă publicate atunci. Ele azi sunt confirmate, au relevanţă solidă şi dau un contur interesant umbrelor din jocul prea puţin luminos al puterii politice.

Cartea Analize şi comentarii politice, militare şi de securitate se află deja în toate librăriile din țară. Volumul poate fi achiziţionat de la standul Nemira din Pavilionul Romexpo, în perioada 29 mai – 2 iunie.

Prezenţă constantă şi puternică în media românească, Radu Tudor este jurnalist specializat în probleme politico-militare. De-a lungul timpului a ocupat poziţii de conducere la publicaţii de elită şi a realizat numeroase emisiuni TV. În ultimii ani a câştigat  mai multe distincţii : 2009, 2010, 2011 – Premiul APTR pentru talk-show-ul La ordinea zilei; 2011 – premiul APTR pentru investigaţie politică pentru emisiunea Punctul de întâlnire; 2012 – marele premiu APTR pentru emisiunea Punctul de întâlnire, alături de echipa Antena 3.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *