Nemira lansează volumul „Richter 8.9” de Andrei Călăraş

richterSâmbătă, 1 iunie, la ora 16.00Andrei Călăraş lansează volumul Richter 8.9 în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest. Autorul, împreună cu invitaţii săi, Odilia Roşianu, Constantin Piştea şi Ciprian Măceşaru, îi aşteaptă pe cititori să participe la evenimentul de lansare ce va avea loc la standul Nemira.

Volumul Richter 8.9 este o dovadă de împletire armonioasă între suspans şi fragilitatea trăirilor interioare, descrieri şi umor, introspecţie şi dialoguri spumoase. De la prima pagină până la ultima, Richter 8.9 îi ţine pe cititori într-o continuă alertă. Personajul Alexandru Don din carte nu mai poate picta decât în culorile depresiei, ale iubirii pierdute, ale beției și ratării. Însă, pe neașteptate, intră într-un carusel de neînțeles al groazei și minciunii, ce-l poate antrena spre o cumplită descoperire sau o inevitabilă distrugere. Istoria își arată o față necunoscută, amenințătoare ce nu lasă niciun drept la replică.

Cartea Richter 8.9 se află deja în librăriile Nemira şi în toate librăriile partenere. Volumul poate fi achiziţionat şi de la standul Nemira din cadrul Salonului Internaţional de carte Bookfest în perioada 29 mai – 2 iunie.

Andrei Călăraş este absolvent al Facultăţii de Medicină, publicând de-a lungul timpului mai multe cărţi în domeniul de specialitate. În 2010, însă, a debutat cu romanul de aventuri Ziua a 7-a, iar Richter 8.9 reprezintă cea de-a doua lucrare de ficţiune semnată de autor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *