Nemira Liberty Center Bucureşti – a şaptea şi cea mai nouă librărie Nemira

Nemira LibertyDupă succesul avut cu deschiderea de noi librării în această vară la Iaşi, Timişoara şi Cluj, editura Nemira deschide o nouă librărie în Bucureşti.

Librăria Nemira din Liberty Center, Str. Progresului nr. 151 – 171 (intersecţie Calea Rahova cu Trafic Greu), este a patra librărie Nemira din Bucureşti şi a şaptea din ţară.

Conceptul librăriilor Nemira constă într-un mod practic şi elegant de prezentare a cărţilor în cadrul unora dintre cele mai mari spaţii comerciale. Librăriile Nemira se disting ca un loc inedit, neconvenţional, sunt acele insule atrăgătoare ale cărţii, deja binecunoscute de prietenii cărţilor din librăriile Nemira de pe Magheru, din Băneasa Shopping City, din Afi Cotroceni Bucureşti, Palas Shopping Mall Iaşi sau din recent deschisele librării din Iulius Mall Timişoara şi Iulius Mall Cluj-Napoca.

Librăria Nemira Liberty Center Bucureşti îşi aşteaptă zilele acestea cititorii cu oferte speciale de până la 25% reducere pentru toată oferta de carte.

Descoperiţi toată oferta de promoţii Nemira, fie vizitând librăria online, fie mergând la una dintre cele şapte librării Nemira din ţară

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *