Nemira recomandă Cursul Teoria și Practica Mandalei

Nemira vă recomandă Cursul de Teoria și practica Mandalei, suștinut de Mario Barangea și organizat de Fundația Calea Victoriei.

Cursul va începe din 19 ianuarie și va cuprinde 7 ateliere. Notați în agenda și găsiți timp pentru a investi în voi înșivă!

Mandala este o forma de artă sacră care se folosește de geometrie ca să exprime un autoportret. Construcția unei Mandale nu este un simplu desen, sunt necesare câteva cunoștinte elementare de arhitectură interioara: tehnici de meditație și procedee de introspectie, deprinderea autoanalizei sau iscusința autocontrolului. Vorbind apoi despre practică – punctul, linia, conturul, culoarea: rostul tuturor acestora se învață usor.

Acest atelier are atât o componentă teoretică cât și una practică. Cu alte cuvinte, veţi realiza Mandale la fiecare dintre cele 7 întâlniri (grafit și culoare pe hârtie specială) şi veţi avea ocazia să și discutaţi cu lectorul cursului în marginea (sau centrul) câtorva idei, texte și imagini esențiale pentru înțelegerea acestor reprezentări.

Aflați aici care sunt temele celor 7 ateliere.

 

UPDATE: Cursul de va reprograma pentru luna martie. Vă rugăm să consultaţi siteul Fundaţiei Calea Victoriei pentru informaţii suplimentare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *