Surprize și planuri

Blog Nemira 2012Spuneam în articolul precedent că vă pregătim câteva surprize. A venit momentul să dezvăluim câteva dintre ele, ca să aveți, din nou, timp să ne oferiți feedback.

1. Blogul va beneficia de un redesign complet și va fi mai bine integrat cu rețelele sociale. Veți regăsi, din punct de vedere editorial, majoritatea lucrurilor pe care le-ați votat în sondajul anterior. Așteptăm si sugestii, pe ambele planuri. Sperăm să finalizăm prima parte până la finalul lunii.

2. Vom avea mai mulți autori (în probe) care vor posta pe blog, cel puțin unul dintre ei va fi păstrat ca redactor permanent.

Astfel, veți găsi, de luni, mai multe articole pe blog decât de obicei. Și pentru că ținem la părerea voastră, veți avea un cuvânt de spus în ceea ce-l privește pe cel care va rămâne să vă încânte zilnic. În două săptămâni îl vom alege, iar o parte dintre criterii vor fi:
– cel mai citit articol.
– cel mai mare numar de vizualizări pentru toate articolele unui autor.
– cel mai mare număr de like/share/tweet/+1 pentru un articol.
– cel mai comentat articol.
– votul cititorilor într-un sondaj.

3. Vă vom anunța periodic, în cadrul unei rubrici speciale, planurile noastre în ceea ce privește noile apariții si re-editările, vă vom oferi mai multe concursuri și vă vom prezenta promoțiile noastre ca să puteți beneficia de cele mai bune prețuri pentru cărțile preferate. Vor fi postate și interviuri cu autori, plus o serie de articole speciale.

4 Commentarii

  1. VegetaMirel 07/01/2012 Reply
  2. Gabriel 09/01/2012 Reply
    • Alex Sima 09/01/2012 Reply
  3. Gabriel 09/01/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *