Nemira vine cu o SUPER-REDUCERE GENERALĂ la Bookfest 2015 şi pe nemira.ro!

Doamnelor şi domnilor, o nouă ediţie a Salonului de carte Bookfest tocmai a luat startul! Ca şi în anii precedenţi, editura Nemira v-a pregătit foarte multe noutăţi, despre care trebuie să ştiţi că acoperă cam toate genurile posibile – de la literatură contemporană şi clasică, până la teatru, psihologie, pozie şi literatură fantasy şi science-fiction.

Ce nu v-am spus însă este că REDUCEREA GENERALĂ care va fi aplicată la târg este de – nici mai mult nici mai puţin – 25%! Iar asta nu e tot: pachetele Nemira – exact, cele printre care veţi găsi şi serii de excepţie, precum Turnul întunecat şi Saga umbrelor – au reducere de 40%!

Şi încă un lucru foarte important: începând de astăzi şi până duminică, oferta de la standul Nemira va fi disponibilă şi pe nemira.ro! Iar asta înseamnă, aţi ghicit, că inclusiv noutăţi absolute precum Lumea de gheaţă şi foc, autobiografia semnată Bear GryllsNoroi, transpiraţie şi lacrimi, dar şi Viaţa de poveste a lui A.J.Fikry sau Casa cu daruri, continuarea Parisului Personal de George Banu au reducere de 25%!

Să înceapă sărbătoarea lecturii!

600p400

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *