Noutăți despre Urzeala Tronurilor

Din Maroc, de pe platourile de filmare localizate în Ouarzazate, a apărut o nouă serie de fotografii, care ni-i aduc în prim plan pe Daario Naharis, jucat de Ed Skrein, și pe Nathalie Emmanuel, care o întruchipează pe Missandei. Fotografiile au apărut pe contul de Twitter al lui Rickard Nordstrand, kickboxer-ul suedez având un rol secundar, dar nu mai puțin important în modul în care va evolua povestea de pe micul ecran.

Alte update-uri includ și vestea că actorul Jamie Michie a primit rolul lui Steelshanks. Michie este un actor scoțian care a apărut într-un număr de seriale TV britanice destul de cunoscute.

Site-ul winteriscoming.net, care ne ține la curent cu veștile despre tot ce se întâmplă, ne amintește și că luna octombrie are o semnificație deosebită pentru tot ceea ce înseamnă seria Urzeala Tronurilor:  acum 3 ani, în octombrie, au început filmările pentru episodul pilot al serialului adaptat de HBO după cărțile lui George R. R Martin, momentul fiind definitoriu atât pentru istoria televiziunii cât și pentru literatura universală. 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *