Noutati Nemira

Vrem sa multumim tuturor celor care au participat la concursul “Care sunt, in opinia ta, cele mai bune 5 carti publicate de Nemira in anul 2010?”.  Suntem foarte fericiti sa vedem numarul mare de oameni interesati de concurs, drept dovada avem 500 de participanti care se bat pentru eReader 🙂 si restul premiilor, ceea ce ne indeamna sa organizam cat mai multe concursuri in beneficiul cititorilor nostri.

Tinem sa anuntam ca pe site exista promotii pentru toata lumea. Avem promotia “Titluri alese” in care o selectie de peste 250 de titluri sunt reduse cu 25% din pretul initial. Cartile se regasesc in colectiile: Nautilus SFSuspans si Babel. Daca esti nascut in luna ianuarie avem promotia “Nascut in ianuarie” care permite o reducere de 50% acordata celor ce trimit un email folosind butonul special din site pentru aceasta promotie. O alta campanie Nemira.ro este “Oferta Limitata” in cadrul careia oferim carti la 10 lei pentru o perioada scurta de timp.

Ultimul anunt in ceea ce priveste ofertele Nemira este campania nostra Buy Back a cartii “Hotul de merinde” – Andrea Calogero Camilleri. Daca nu iti place, iti dam banii inapoi!

2 Commentarii

  1. Vlad 26/01/2011 Reply
    • Ionut 26/01/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *