Editura Nemira își ocupă locul la Gaudeamus Mamaia

Dacă citiți acest blog de pe litoral, fie pentru că sunteți constănțeni sau vă aflați în vacanță la mare pentru plajă și bălăceală sau pur și simplu urmează să plecați săptămâna aceasta în concediu cu prietenii, nu trebuie să ratați o vizită prin Mamaia, la o nouă ediție a târgului Gaudeamus!

La cea de-a III-a ediţie a târgului de carte Gaudeamus Mamaia 2011, editura Nemira vă aşteaptă cu peste 120 de titluri şi o ofertă specială: promoţia 2+1 cadou. Dealtfel, pe toată perioada târgului, 11-15 august, cărţile Nemira au reducere de până la 25%!

În standul Nemira veţi găsi cele mai noi apariţii editoriale, volume deosebite dintre care amintim: “Urzeala tronurilor” şi “Încleştarea regilor”, cel de-al doilea volum din saga fantasy “Cântec de gheaţă şi foc”, scrisă de George R.R. Martin şi în varianata hardcover, “Vrăjitorul şi globul de cristal”, cel de-al patrulea volum al complexei serii Turnul întunecat” de Stephen King, trilogia Jocurile Foamei” de  Suzanne Collins, seria Temeraire” scrisă de autoarea americană Naomi Novik.

Am aflat că evenimentul este organizat de Radio România, echipa Gaudeamus și de Radio Constanța și că târgul de carte va fi organizat într-un pavilion expozițional, amplasat chiar pe faleza din fața Studioului Radio Vacanța Mamaia. Iar după deschiderea oficială de mâine seară, în cele 5 zile vor avea loc o întreagă serie de evenimente, cuprinzând lansări și prezentări de carte, expoziții, întâlniri cu oameni de cultură, dar și momente muzicale și artistice!

Un moment interesant este cel de pe 11 august, vernisajul expoziţiei documentare “Istoria Cazinoului din Constanţa”, când va avea loc și lansarea unei campanii de sensibilizare a opiniei publice privinind situaţia Cazinoului din Constanţa. Seara se va încheia cu o expoziție a studenților de la Arte și cu o petrecere de Karaoke, existentă în fiecare dintre serile târgului!

De asemenea, cei care cunoașteți campania “Cărțile se întorc acasă”, care susține donarea de cărți, veți fi fericiți să aflați că va continua și la această ediție a târgului. Astfel, toate cărțile strânse vor fi trimise către bibliotecile rurale din Dobrogea.

Târgul este deschis zilnic, începând de joi 11 august, până pe luni 15 august, între orele 16:00 și 23:00, cu intrare liberă, bineînțeles.

2 Commentarii

  1. warry 12/08/2011 Reply
  2. nicole 27/10/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *