Nu pleca în vacanţă neînsoţit/ă. Ia cu tine o carte Nemira

Vară. Căldură mare. Iar pofta de călătorie este pe măsură. Doar că, odată ajunşi la destinaţie, vacanţa parcă nu e chiar vacanţă dacă nu este acompaniată de câteva lecturi de calitate. Mai jos veţi găsi câteva dintre recomandările noastre pentru această perioadă.

<a href=Vom începe cu o carte favorită a cititorilor, Poveşti cu şi despre femei, despre care cel mai bine vorbesc chiar autorii acesteia: “Aproape o mie de femei din toate colţurile lumii ne-au oferit opiniile şi poveştile lor de viaţă. Le-am rugat să ne vorbească despre dragoste, prietenie, ambiţie şi putere. Sutele de interviuri pe care le-am luat au dat naştere, în final, unei surse inepuizabile de inspiraţie, putere şi înţelepciune feminină.”

Urmează Jocul seducţiei, un manual al cuceririi amoroase ce va schimba Jocul seductieipentru totdeauna viaţa bărbaţilor şi modul în care femeile înţeleg sexul opus. Ceea ce nu înseamnă însă că din paginile acestuia veţi învăţa formula ideală de agăţat oriunde şi oricând. Mai degrabă, această carte vă va pune în faţa propriilor limite, pe care le veţi depăşi în cele din urmă în cel mai personal stil posibil. Exact asemenea autorului cărţii.

Spionaj la manastireNu în ultimul, o lectură foarte potrivită pentru vacanţă este cea a marii autoare Rodica Ojog-Braşoveanu. Sigur, de fapt orice carte am recomanda din portofoliul acesteia ar fi la fel de plăcută, dar acum ne vom opri la Spionaj la mânăstire, în care cititorul are parcă mai multe enigme de dezlegat și spații misterioase de vizitat ca niciodată. Evident, am putea adăuga faptul că umorul este la el acasă, iar suspansul te ţine realmente cu sufletul la gură, dacă aceste lucruri n-ar fi de la sine înţelese fiind vorba despre această autoare.

Prin urmare nu rămâne decât să vă urăm lectură plăcută, iar… înainte de a pleca în vacanţă nu uitaţi să consultaţi biblioteca Nemira alcătuită exact în acest scop!

Biblioteca de vacanta 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *