Numărătoare inversă!

got Au mai rămas patru zile (pentru publicul american) şi numai cinci pentru toţi fanii autohtoni ai operei lui George R. R. Martin Cântec de gheaţă şi foc până când mult-aşteptatul sezon al treilea ne va înfiora şi umple de bucurie cu primul episod.

Şi acum, că ziua marii premiere se apropie cu paşi repezi, producătorii încep să fie din ce în ce mai generoşi cu fanii, şi totodată mai puţini secretoşi, apărând în interviuri şi oferind detalii dintre cele mai interesante spectatorilor curioşi. Discuţii, dezbateri, impresii de final de drum, cam aşa se pot descrie discuţiile dintre David Benioff şi D.B. Weiss cu criticul de televiziune Andy Greenwald. De asemenea, LA Times a reuşit să îi convingă pe cei doi producători să spună poate un pic mai mult decât şi-ar fi dorit iniţial, practic smulgându-le câteva indicii şi spoilere destul de… îngrijorătoare.

Dacă veţi urmări colajul până la capăt, veţi afla, printre multe altele, şi că cei doi producători au mărturisit că filmarea acestui sezon a fost cea mai dificilă de până acum, unele dintre scene fiind foarte încărcate emoţional, dar îi veţi auzi vorbind şi despre cooptarea în echipă a două dintre cele mai importante staruri ale acestui sezon.

Şi dacă sunteţi pasionaţi de serial, dar nu aţi apucat încă să citiţi cărţile, Nemira vă vine în întâmpinare cu un cadou special: toţi cei ce comandă în această săptămână orice titlu individual sau pachet din seria Cântec de Gheaţă şi Foc intră în tragerea la sorţi pentru un super joc Urzeala Tronurilor oferit de prietenii noştri de la Taraba de Jocuri. Mai mult, numai în această săptămână, volumele seriei au reducere specială de 45%, iar pachetul cu cele cinci titluri beneficiază de o reducere de 50%.

Vine iarna? Păi parcă nici nu ne-a părăsit vreodată! Ce prilej mai bun am avea decât să ne prindem în urzelile tronurilor şi să trăim aventurile eroilor noştri preferaţi prin lectură, vizionare şi joc?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *