Peste 50.000 de vizionări în campania „Hai, citeşte!” de Ziua Cărţii

23 aprilie a trecut, iar noi am sărbătorit Ziua Internațională a Cărții printr-o campanie de promovare a plăcerii lecturii și de încurajare a cititului, împreună cu agenţia Next Advertising.

“Hai, citește!” este o campanie de încurajare a lecturii de către prieteni pentru prieteni, în care i-am invitat atât pe cititorii Nemira, cât şi pe scriitori şi bloggeri să promoveze lectura printr-un scurt video cu ei citind dintr-o carte și să încurajeze un alt prieten de pe Facebook să facă la fel.

Le mulţumim tuturor partenerilor şi prietenilor pentru entuziasmul lor şi pentru ajutorul oferit în a transmite mesajul către cititori. Scriitori, jurnalişti şi bloggeri au acceptat invitaţia noastră şi în continuare vă prezentăm câteva din video-urile realizate de ei: Ana Nicolau, Alexia Udrişte, prietenele noastre de la Bookaholic, Svetlana Cârstean, Cristina Oţel, Irina Citeşte, Laura Frunză, Iulian Tănase, Andreea de la Bookblog, Ioana Bâldea Constantinescu, criticul de film Cristi Mărculescu, Ovidiu Eftimie, Nona Rapotan de la Bookhub, Ionuţ Foltea de la Times New Roman, un duo cu Ema Cojocaru şi Răzvan Zamfirescu, Antoinette Wornik, Ana Veronica Mircea, Cel mai bun tată, Tati Citeşte, Bookletta, Pisica pe sârmă, Constantin Piştea, Ruxandra Predescu, 4arte, Ana Nicolescu, Lavinia Bălulescu, Blog în tandem, Alex Ştefănescu  şi mulţi alţii.

Odată cu această campanie am lansat şi un concurs pentru cititorii noştri. Dintre cei care au participat am ales 10 câştigători şi îi vom premia pe aceştia şi pe prietenul pe care l-au tagat cu câte un set de cărţi Nemira. Pentru a intra în posesia premiilor vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj pe pagina noastră de Facebook cu. Vă invităm să vedeţi şi clipurile lor: Oana Tonca, Maria Elena, Anca Moscu, Georgiana Maria, Olimpia Săpunaru, Alexa Illy, Alexandra Ali, Dorina Dănilă, Florina Vîrnă şi Constantin Aurel.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *