Peter James – carti cu autograf

La sfarsitul saptamanii viitoare Peter James implineste 60 de ani. Cu aceasta ocazie v-am pregatit o surpriza. Cei care vor cumpara seria de autor Peter James vor primi una dintre cele trei carti cu autograful autorului.
O singura conditie: sa comandati cele trei carti: Aproape mort, Să mori frumos şi Viu sau mort, in perioada 18-24 august 2008.

In plus, beneficiati si de o reducere de 30 %.

De ziua lui, Peter James face acest cadou cititorilor sai din Romania, pentru ca in scurta vizita pe care ne-a facut-o in luna martie a fost fascinat de tara noastra, adica i-a placut de ea mai mult decat imi place mie.

Si credeti-ma ca nu am folosit cuvinte mari, pentru ca, intr-o seara de sambata, in Piata Sfatului din Brasov, Peter James a zis ca i-ar placea sa traiasca in acest oras. Pentru ca stau in Bucuresti, il inteleg foarte bine.

A, si inca un amanunt. Scriitorul britanic a facut o plimbare si prin Ferentari. A fost atat de impresionat de “specificul cartierului” incat il foloseste ca “decor” pentru urmatorul lui roman. Pentru mine a fost prima si sper ultima data cand am trecut pe acolo.

Si gata, simt ca devin oficiala (de, meseria de PR) si trebuie sa termin de scris postul, altfel se transforma in comunicat.

1 Comentariu

  1. Pankaj 20/11/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *