Toamna se numără voucherele Nemira în oraşul tău

Toamna asta se numără voucherele gratuite de la Nemira, cu care poţi cumpăra cărţile la jumătate de preţ numai la tine în oraş!

Pentru că plăcerea lecturii e acolo unde eşti tu şi pentru că te vrem cât mai aproape, s-a dat liber la voucherele de cumpărături Nemira cu o reducere de 50%, pe care le poţi folosi numai în librăriile Nemira din oraşul tău.

Tot ce trebuie să faci este să cauţi voucherele gratuite la infodeskurile din centrele comerciale unde există o insulă Nemira sau în cafenelele şi barurile partenere din oraş şi te poţi bucura de cele mai noi titluri şi de cele mai îndrăgite colecţii ale noastre mai uşor ca niciodată.

Dacă ajungi în Gold Plaza Baia Mare, în Iulius Mall Napoca sau Polus Center Cluj, în Palas Shopping Mall Iaşi, Lotus Center Oradea sau Iulius Mall Timişoara, librarii noştri te aşteaptă cu cea mai bună ofertă de carte şi cu cele mai prietenoase preţuri.

Pentru mai multe detalii, vezi Regulamentul campaniei de mai jos şi paginile facebook ale librăriilor Nemira din Baia Mare, Cluj, Iaşi, Oradea şi Timişoara.

 

550p200

 

REGULAMENT CAMPANIE:

I. Campania „Caută voucherul de 50% reducere la cărţile editurii Nemira şi vino cu el în librăriile noastre din oraşul tău!” este valabilă în perioada 15.07.2014 – 31.12.2014 inclusiv, pentru achiziţia oricărui titlu al editurii Nemira, în librăriile Nemira din Oradea, Cluj, Baia Mare, Timişoara şi Iaşi.
II. Oferta constă în acordarea unei reduceri de 50 (cincizeci)% la preţul de vânzare (preţ nomenclator/standard) al titlurilor publicate de Editura Nemira si achiziţionate în perioada Campaniei in schimbul prezentarii unui voucher tipărit „Nemira”– vouchere distribuite în centrele comerciale unde sunt situate librăriile şi insulele Nemira, precum şi în cafenelele şi barurile partenere.
III. Voucherul poate fi utilizat în perioada 05.08.2014 – 31.12.2014 pentru achitarea oricărui titlu publicat de Nemira si comercializat în librăria Nemira a cărei adresă este pe voucher. Voucherele nu pot fi preschimbate în bani şi nu sunt trasmisibile odată completate.
IV. Reducerea de 50% valabilă în perioada 05.08.2014 – 31.12.2014, acordată în baza prezentării voucherului Nemira nu se cumulează cu alte promoţii practicate de Nemira în perioada de valabilitate a voucherelor. Codul nu poate fi folosit pentru cărţile din categoria “Oferte speciale”. Codul de reducere nu se aplică ebook-urilor Nemira.
V. Procedură:
1.Dacă aţi ajuns în una din librăriile Nemira* şi vreţi să achiziţionaţi cărţi cu ajutorul voucherului cu reduceri de 50%, tot ce trebuie să faceţi este să prezentaţi cardul librarului.
2.Acesta va valida codul de reducere şi va aplica reducerea de 50% cărţilor alese.

(1) Librăria Nemira din Palas Shopping Mall Iaşi, (2) Librăria Nemira Timişoara din Iulius Mall Timişoara, (3) Librăria Nemira Cluj din Iulius Mall Napoca,(4) Librăria Nemira Cluj din Polus Center Cluj, (5)Librăria Nemira din Lotus Center Oradea, (6) Librăria Nemira din Gold Plaza Baia Mare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *