Plăcerea lecturii este acolo unde eşti tu

Lunile acestea cu toţii visaţi la dimineţi liniştite, petrecute pe şezlong, sub soarele de vară, cu marea în faţă şi valurile ca fundal sonor.

Pentru că plăcerea lecturii e acolo unde eşti tu, redeschidem celor două librării sezoniere din staţiunile Vama Veche şi 2 Mai în perioada 14 iunie – 31 august. Prin urmare, nu contează dacă preferi unul sau altul dintre cele două locuri, important este că atât doimaiştii cât şi vamaioţii sunt uniţi de plăcerea lecturii, celebrul slogan Nemira.

Astfel, dacă vrei să stai la plajă, dar să călătoreşti prin galaxii sau printre stele, atunci trebuie să răsfoieşti Ghidul autostopistului galactic sau să prinzi Mareea Stelară. Dacă soarele e prea puternic, te poţi refugia în cenuşiul Londrei din Metroland sau Anglia, Anglia, sau în Japonia de legendă a celor 47 de ronini. Şi, bineînţeles, dacă vrei să trăieşti o poveste de dragoste ca la carte, o găseşti în romanul Delirium, de Lauren Oliver.

 

Librăria Nemira din Vama Veche este la câţiva metri de plajă, în capătul principalului drum comercial, şi este deschisă zilnic între orele 10:00 şi 20:30.

Librăria Nemira din 2 Maise află pe Aleea Taberei, principalul drum pentru a ajunge pe plaja 2 Mai, şi este deschisă zilnic între orele 8:00 şi 13:00 şi 16:00 şi 20:00.

doimaist 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *