Vânătoare de comori bookblog.ro la Gaudeamus 2013

bookblog

Cei care vor ajunge în perioada 20-24 noiembrie la Târgul Gaudeamus vor putea participa la Vânătoarea de comori pregătită de prietenii de la bookblog.ro. Aceştia vă oferă deja toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a ieşi triumfători din vânătoare.

“Pentru că ne-am distrat așa de bine la ultimul târg căutând indicii prin standuri și printre paginile cărților, ne-am hotărât să vă invităm și în acest an la o Vânătoare de comori marca bookblog.ro. În cadrul Târgului Internațional Gaudeamus 2013 – Carte de învățătură, vă pregătim un traseu amuzant, plin de indicii și recompense.

Gaudeamus 2013 se va desfășura între 20-24 noiembrie, la Romexpo, Pavilionul Central. Invitatul de onoare din acest an este grupul Țărilor Nordice: Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda şi Islanda.

Pentru că am căpătat experiență, de data aceasta Vânătoarea va fi și mai și! Va conține tot ceea ce vă amintiți de data trecută (imagini, bestseller-uri, texte, standuri și indicii ascunse) și probe în plus. Vânătoarea va avea loc Sâmbătă, 23 noiembrei, de la ora 13:00, la Măsuța Cititorului Feroce bookblog.ro.

Cresc și premiile de data asta, pe lângă cărți și Carduri de Cititor Feroce vă pregătim multe lucruri frumoase de la partenerii noștri. Dar vom reveni cu detalii peste câteva zile. Mai jos aveți programul târgului, regulamentul Vânătorii și alte lucruri utile precum modalitatea de înscriere.

Programul Gaudeamus 2013: miercuri – vineri: 11.00 – 20.00; sâmbătă – duminică: 10.00 – 20.00.

Regulament vânătoare
– Se pot înscrie echipe de 1 sau 2 persoane
– Participanții trebuie să se întoarcă la maxim o oră de la start. Cei care se întorc mai târziu nu vor mai fi luați în considerare pentru premiere.
– Câștigătorii vor fi desemnați în ordinea punctajelor.
– Concurenții trebuie să ajungă la o serie de puncte pe traseu unde să realizeze diverse taskuri – fiecare task (indicii, foto etc) are un punctaj.
– La începerea traseului toți concurenții vor primi o listă cu task-urile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a descoperi comorile.
– Vor fi 3 premii: – premiul 1, premiul 2 și un premiu special acordat prin tragere la sorți
– Sistemul de punctare: fiecare task are un punctaj, primul sosit va primi 2 puncte în plus, al doilea sosit va primi un punct în plus. Dacă există mai mulți concurenți cu același punctaj departajarea se va face prin tragere la sorți .

Luați cu voi: ceva de scris și ceva cu care să faceți fotografii (cameră, telefon sau orice alt dispozitiv )

Înscrierile: se pot face pe adresa andreea@bookblog.ro – trimiteți un mail cu titlul Vânătore de comori și spuneți-ne numele – sau la fața locului.”

(Andreea Chebac, bookblog.ro)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *