Poartă-te ca un gentleman chiar şi când pleci în străinătate!

Suntem deja în aprilie, iar vara va sosi imediat! Mulţi dintre voi veţi petrece concediul de vară în străinătate sau poate veţi călători în interes de afaceri. Dar până atunci, trebuie să ne gândim şi la 1 mai. În ambele cazuri, veţi avea nevoie de ghidul unui gentleman în străinătate!

Editura Nemira s-a gândit la acest lucru, aşa că luna aceasta vă aducem, în cadrul colecţiei Bonton, Un gentleman în străinătate, la timp pentru pregătirile de concediu!

Ghidul vă oferă informaţii utile pentru cele mai populare 40 de destinaţii din lume. Cartea conţine 40 de capitole (câte unul pentru fiecare destinaţie), unde veţi găsi orice informaţie vă interesează, începând de la temperaturile lunare sau mărimile hainelor până la informaţii referitoare la ambasade sau cele mai folosite cuvinte şi fraze, care vă vor ajuta să vă descurcaţi cât mai bine în oraşe precum Roma, Paris, Londra, Tokyo, Hong Kong, Buenos Aires, Sydney, Amsterdam sau Berlin.

Oamenii călătoresc din ce în ce mai mult în străinătate, dar uită adesea bunele maniere.

Însă politeţea şi eleganţa rămân în continuare armele imbatabile ale călătorului, fie că este vorba despre vacanţă sau despre călătorii de afaceri. Aşa că înarmează-te cu ele, informează-te înainte de a pleca despre obiceiurile şi regulile locului în care vei merge şi nu uita că datorită bunei conduite poţi câştiga mai mult decât graţie unei tranzacţii reuşite.

De asemenea, veţi mai avea nevoie şi de Un gentleman la masă. Mic tratat de eleganţă, scris de aceiaşi autori, John Bridges şi Brian Curtis, care poate fi achiziţionat cu o reducere de 30%.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *