Porta Magica: o călătorie spre necunoscut

Conspirațiile și misterele datând din vremuri tulburi, societățile secrete, facțiunile ce își regăsesc adânci rădăcini în istorie, comploturile și jocurile puterii, toate acestea au făcut de-a lungul timpului subiectul unor cercetări asidue, dar și un teren fertil pentru literatură și cinematografie.

Sunt numeroase lucrările de ficțiune și non-ficțiune, filmele și documentarele care încearcă să ofere lumii noi informații cu privire la povești ale trecutului în jurul cărora se vorbește în șoaptă, și, de ce să nu recunoaștem, oricât s-ar specula pe marginea istoriei și scopurilor ascunse ale Francmasonilor, întotdeauna ne vom dori să aflăm mai mult.

Dacă faceți parte dintre cei care vor să pătrundă și mai adânc în misterele societăților secrete și grupărilor oculte, atunci pachetul Porta Magica este ceea ce vă doriți. Philip Gardiner ne oferă o incursiune temerară în culisele unora dintre cele mai cunoscute dar și cele mai controversate societăți secrete ale tuturor timpurilor, în timp ce Michael Walsh pune pe tapet un subiect religios fierbinte: Opus Dei, o organizație din sânul Bisericii Catolice care cere investigații și dezvăluiri, cu atât mai mult cu cât istoria ei a dat naștere la numeroase dezbateri și conflicte.

Dacă credeți că a fost suficient să îl citiți pe Dan Brown ca să aflați adevărul despre Sfântul Graal și Cavalerii Templieri, ei bine, Oddvar Olsen aduce ficțiunea pe tărâmul realității, invitând o serie de experți să dea răspunsuri noi, documentate și certificate, la întrebări vechi de când istoria însăși. Nu în ultimul rând, Paola Giovetti ne atrage într-o călătorie la sfârșitul căreia vom găsi dacă nu înțelepciunea, atunci o liniște sufletească, o pace și o înțelegere mai bună a tuturor lucrurilor, pentru că în aventura noastră vom fi călăuziți de mari inițiați ai timpului nostru, figuri carismatice care au influențat, prin gândirea și viziunea lor, cursul întregii omeniri.

Puteți descoperi și voi aceste taine, și chiar foarte ușor, pentru că vă așteptăm la târgul de carte Gaudeamus! Editura Nemira ţine pasul cu vremurile şi vă aduce o promoţie specială: săptămâna aceasta, vă propunem o reducere de 45% pentru pachetele de cărţi.Pătrundeți prin Porta Magica și bucurați-vă de o călătorie plină de suspans în tenebrele istoriei!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *