Premiera mondială a Jocurilor Foamei va avea loc azi!

Numărătoarea inversă s-a încheiat! Astăzi va avea loc premiera la nivel mondial a mult aşteptatului film Jocurile Foamei, care se bazează pe bestsellerul cu acelaşi nume scris de Suzanne Collins.

Trilogia a avut un mare succes, devenind rapid cunoscută pe plan internaţional, motiv pentru care aşteptările de la filmul regizat de Gary Ross sunt destul de ridicate.

Potrivit evz.ro, filmul are mari şanse la încasări de 100 de milioane de dolari în primele zile. Înainte de prima proiecţie, fuseseră deja vândute în avans peste 1 milion de bilete!

Ultima dată când s-au înregistrat asemenea vânzări la biletele în avans a fost anul trecut, în mai, pentru partea a treia a binecunoscutului film Twilight, Eclipsa. Acum, se zvoneşte că Jocurile Foamei l-ar putea detrona pe Harry Potter!

Nu uitaţi că puteţi participa la concursul nostru, pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la film!

Într-un viitor apocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată sub numele de America de Nord, se întinde naţiunea Panem, împărţită în 12 Districte. Capitoliul, conducătorul suprem, organizează anual un concurs sadic şi sângeros numit Jocurile Foamei, la care participă douăzeci şi patru de adolescenţi din toate districtele. Concursul este televizat, pentru a putea fi urmărit de toţi locuitorii, iar câştigător este cel care reuşeşte să rămână în viaţă.

Filmul urmăreşte povestea adolescentei Katniss Everdeen, care se oferă voluntară pentru a-şi salva sora mai mică al cărui nume fusese tras la sorţi.

Filmul îi are în distribuţie pe Jennifer Lawrence în rolul lui Katniss Everdeen, Josh Hutcherson în rolul lui Peeta Mellark, celălalt tribut din Districtul 12, Liam Hemsworth (Gale Hawthorne) – prietenul cel mai bun al lui Katniss şi partenerul său de vânătoare, Willow Shields (Primrose Everdeen) – sora mai mică a acesteia, Paula Malcomson – mama celor două, Elizabeth Banks (Effie Trinket) – escorta tributurilor din Districtul 12, Woody Harrelson (Haymitch Abernathy) – fost câştigător al Jocurilor, acum un alcoolic, mentorul lui Katniss şi al lui Peeta şi, nu în ultimul rând, pe Donald Sutherland în rolul Preşedintelui Snow.

3 Commentarii

  1. ioana 23/03/2012 Reply
  2. Elyon 24/03/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *