Sezonul al doilea din Urzeala Tronurilor va avea premiera pe 1 aprilie

game.of.thronesNu este o glumă de 1 aprilie! Serialul de succes produs în 2011 de HBO a ajuns la al doilea sezon, care va avea 10 episoade.

Serialul este adaptarea cinematografică a celebrei serii de cărţi Cântec de gheaţă şi foc, scrisă de George R.R. Martin, cunoscutul autor de science-fiction şi fantasy.

Dacă primul sezon a fost inspirat de Urzeala Tronurilor, cel de-al doilea urmăreşte povestea din Încleştarea Regilor.

Unul dintre creatorii serialului, David Benioff, spune că cea mai mare provocare din acest sezon este că actiunea s-a extins enorm şi, pe lângă faptul că au fost introduse multe personaje, filmările au avut loc în multe locaţii noi. Benioff promite fanilor serialului că vor avea parte de o călătorie incredibilă, cu multe răsturnări de situaţie.

Producţia celui de-al doilea sezon a avut câteva probleme din cauza vremii, cinci persoane fiind rănite în septembrie pe platoul de filmare din Nordul Irlandei. Vântul puternic a distrus un cort, chiar în timpul unei pauze de prânz.

În distribuţia serialului au rămas în continuare Jon Snow, Robb Stark, Tyrion Lannister şi Joffrey, alăturându-li-se şi actori noi ca Natalie Dormer sau Liam Cunningham.

4 Commentarii

  1. VegetaMirel 16/01/2012 Reply
  2. Georgiana 16/01/2012 Reply
    • Alina Neamtu 17/01/2012 Reply
  3. Georgiana 16/01/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *