Prima mea carte – Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineri

Editurile Nemira și Nemi în parteneriat cu Asociația OvidiuRo lansează pe 2 aprilie, de Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineri, campania Prima mea carte.

Prima mea carte este o campanie de conștientizare a importanței cititului de la vârste fragede, cu un mesaj important de diseminat: cititul e plăcere. Pe copii nu trebuie să-i învățăm doar să citească, trebuie să-i învățăm să citească din plăcere. Bucuria cititului trebuie să se regăsească în centrul educației și în viața de familie.

Pentru că puterea exemplului funcționează cel mai bine, îi invităm pe cititorii Nemira și nu numai să ne spună în scurte materiale video care a fost prima carte, din copilăria lor, care le-a rămas în minte și pe care ar citi-o și astăzi cu plăcere și de ce ideea de a face fiecare copil să citească de plăcere nu este opțională, ci imperativă. Materialele video vor fi postate pe canalele de comunicare, pe 2 aprilie, folosind hashtag-urile  #PrimaMeaCarte și #edituraNemira.

Pentru fiecare video noi donăm 10 cărți unor copii mai puțin norocoși, prin intermediul partenerilor noștri de la Asociația OvidiuRo. Scopul acestor filmulețe este ca prin experiența personală să încurajăm tinerii și părinții să hrănească obiceiul lecturii de plăcere.

Implică-te și tu!  #PrimaMeaCarte #edituraNemira #ZiuaCărții #CitescDePlăcere

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *