Primăvara asta, mărţişoarele sunt pe nemira.ro!

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu o carte sigur încălzeşti inima persoanelor dragi de 1 Martie.

E adevărat, nu se poate pune la piept, nu se poate lega la mână, dar experienţa lecturii e ceva care rămâne cu cititorul mai mult decât orice obiect.

Alegeţi de pe nemira.ro cele mai delicate cărţi ca să le arătaţi doamnelor şi domnişoarelor că literatura face cât o mie de buchete de ghiocei: încercaţi seria de mici bijuterii din Şapte poveşti de seducţie, Şapte poveşti de călătorie sau Şapte poveşti de dragoste, antologii cu texte semnate de unii dintre cei mai mari scriitori din lume. Dacă vreţi să le atingeţi latura sensibilă, veţi reuşi cu două romane cu totul speciale şi delicate: Mecanica inimii, de Mathias Malzieu sau Eleganţa ariciului, de Muriel Barbery. Şi, după cum se ştie, o carte bună merge cel mai bine cu un ceai de cea mai bună calitate de la Basilur.

Şi pentru ca nimic nu creează dependenţă mai mult decât o poveste bine spusă, pe nemira.ro găsiţi şi accesorii pentru fanele înfocate ale fenomenelor Hunger Games sau Game of Thrones: căni, tricouri, brelocuri, magneţi. Arătaţi-le că sunteţi atenţi la pasiunile lor. Vă dorim să le faceţi cadouri de mărţişor cât mai inspirate! Bineînţeles, de pe nemira.ro:

600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *