Promotii de top

Profitând de ultima răbufnire a iernii (aşa îmi place să cred), am zăbovit, în weekend, ceva mai mult decât mi-aş fi dorit pe internet, căutând oarece informaţii despre cele mai populare titluri de carte science-fiction. Materialul strâns astfel ar fi urmat să constituie conţinutul unui articol despre cum percepe criticul o carte, comparativ cu cititorul obişnuit.

Am găsit lucruri interesante, dar nu despre acestea am să vă vorbesc în cele ce urmează ci despre un lucru ceva mai prozaic şi oarecum bine ştiut: clasamentele, ierarhiile, topurile, aranjamentele etc sunt foarte populare. Uneori mai populare decât ceea ce conţin. Am întâlnit chiar şi clasamente de clasamente 😉

Lumea încearcă să ordoneze lucrurile de tot soiul în liste de genul: cel mai, cea mai, cele mai. De aici până la o promoţie un pic mai aparte nu a fost decât un pas. Dacă tot ne place să alcătuim topuri şi clasamente cât mai bogate şi acoperitoare, de ce nu am face şi o promotie care să cuprindă mai multe liste?

Cum vi se pare titlul următor: Cele mai bune cărţi din cele mai bune colecţii?

Exact despre asta este vorba în noua noastră ofertă pentru cititorii noştri. Cele mai bune titluri Nemira din cele mai bune colecţii Nemira. Pentru că, după cum ştim cu toţii, avem din belşug de unde alege.

O reducere de 40% la zece cărţi din zece colecţii, timp de o săptămână, este o ispită la care se poate rezista cu greu. Mai ales pentru faptul că toate cele o sută de cărţi (10×10) acoperă, practic, toate gusturile şi preferinţele.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *