#ReadingChallengeNemira: 12 luni de aventuri literare

Se spune că fiecare început de an stă sub semnul călătoriei și descoperirilor. În 2024, Nemira vă invită nu într-una, nici în două, ci chiar în douăsprezece călătorii literare distincte, sub semnul #ReadingChallengeNemira, o provocare concepută special pentru entuziaștii dornici să exploreze teritorii literare noi.

Fiecare lună va aduce sugestii de titluri cât se poate de diferite, de la ficțiune la non-ficțiune, de la istorii de viață captivante și autobiografii, până la povești cu lumi fantastice și personaje de legendă, astfel încât fiecare cititor să găsească o lectură pe placul său, dar și lecturi departe de zona de confort.

În debutul #ReadingChallengeNemira pentru ianuarie, tematica principală este Evadarea, în toate formele ei. Cărțile recomandate de echipa Nemira participanților la provocare includ Grand Hotel Europa, o analiză captivantă asupra prezentului unui continent care nu poate evada din propria istorie, Nămeții de C. J. Tudor, un thriller misterios despre imposibilitatea de a scăpa de pericolul iminent, Atacul Titanilor, o epopee fascinantă în lumea manga, și Ce-am găsit al meu să fie și Mort la datorie ce completează seria Bill Hodges de Stephen King, două volume ce își vor ține cititorii captivi într-o lume a crimelor și enigmelor.

Elementul central al acestei inițiative este conceptul de „Comunitate”, de împreună, iar obiectivul nostru este să construim o platformă unde cititorii se simt conectați și împărtășesc #plăcerealecturii. Astfel, vă invităm să împărtășiți cu ceilalți cititori momentele de lectură preferate și să distribuiți fotografiile preferate care au ca personaj principal chiar titlul lunii. Etichetați-ne în postările voastre pentru a-i inspira și pe ceilalți și pentru a fi parte din comunitatea noastră de cititori entuziaști.

La finalul anului, vom extrage un câștigător din rândul celor care au făcut din #plăcerealecturii starea lor de spirit în 2024. Premiile vor fi pe măsură, dar cel mai valoros lucru pe care îl veți câștiga este conexiunea cu alți cititori și descoperirea unor cărți și autori remarcabili.

Deoarece suntem dedicați încurajării lecturii în toate formele ei, vă invităm să explorați și cărți de la alte edituri. Scopul este de a crea o comunitate literară deschisă, în care pasiunea pentru literatură unește oameni.

Cum funcționează #ReadingChallengeNemira:

  • Dezvăluirea tematicii: La începutul fiecărei luni, veți descoperi tema care leagă toate recomandările de lectură într-un univers comun.
  • Recomandări de cărți: Vom împărtăși recomandări fascinante și captivante care se încadrează în tema lunară.
  • #ReadingChallengeNemira în social media: fiecare cititor este încurajat să posteze fotografii cu cărțile citite și să utilizeze hashtag-urile campaniei.
  • Extragerea câștigătorului: La finalul anului, un cititor norocos, care a distribuit poze cu cărțile citite și a folosit #ReadingChallengeNemira, va fi desemnat câștigător, printr-o extragere aleatorie.

Prin #ReadingChallengeNemira 2024, ne propunem să construim punți între cititori, să descoperim povești inspiraționale și să facem din fiecare lună o călătorie captivantă în lumea cărților. Alăturați-vă inițiativei, împărtășiți cu noi titlurile preferate și bucurați-vă de aventura literară pe care o vom trăi împreună în 2024!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *