Ready Player One, cartea-fenomen a lui Ernest Cline, are BOOK TRAILER!

O lume întreagă este în joc. O misiune pentru premiul cel mare. Ești pregătit?

În așteptarea premierei cinematografice, echipa Nemira v-a pregătit două surprize: ediția tie-in Ready Player One, disponibilă pe nemira.ro, și un book trailer special, biletul vostru spre OASIS, realitatea virtuală care omagiază cultura pop a anilor 80!

Filmul Ready Player One, în regia lui Steven Spielberg, intră în cinematografele din România pe 30 martie. O producție Warner Bros. Pictures şi Amblin Pictures, în asociere cu Village Roadshow Pictures, distribuită de Vertical Entertainment.

ernest-cline—ready-player-one—c1În 2045, lumea noastră nu este locul în care ai vrea să trăiești. Singurele momente când Wade Watts se simte în viață sunt atunci când evadează în OASIS, o utopie virtuală vastă, unde aproape toți oamenii își petrec zilele.

Când excentricul creator al OASIS-ului moare, lasă în urmă o mulțime de enigme bazate pe obsesia lui pentru cultura pop din deceniile trecute. Iar cine le va rezolva primul va moșteni imensa lui avere și controlul total asupra OASIS. Wade reușește primul să rezolve puzzle-ul cu care începe jocul. Deodată intră în joc cu rivali care sunt gata să ucidă pentru premiul cel mare. Cursa pe viață și pe moarte a început și nu poate supraviețui decât dacă o câștigă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *