Reducere de 40% pentru toate titlurile Rodica Ojog-Braşoveanu!

Săptămâna aceasta, vă invităm să profitaţi de reducerea de 40% pentru întreaga serie de autor Rodica Ojog-Braşoveanu!

Rodica-Ojog Braşoveanu, romancieră de calibru, ştie să creeze piste false. Un deliciu pentru oricare cititor, carţile Rodicăi Ojog-Braşoveanu te provoacă să elucidezi enigme cu dus şi-ntors şi-ţi deschid apetitul pentru mai mult.

Iată câteva dintre recomandările noastre:

Enigmă la mansardă
Cine l-a ucis pe bătrânul profesor al cărui cadavru este descoperit într-o mansardă? Tânăra lui soţie sau amantul ei? Fiul ilegitim, mama sau vreun amic al acestuia? Din colecţia de numismatică a victimei lipsesc câteva monede foarte valoroase. Criminalul sau altcineva a furat şi un desen de Ingres, pe care l-a înlocuit o reproducere.

Apel din necunoscut
Spre miezul nopţii, la primele semne de viscol, la secţie sună un telefon. Locotenentul Dumitraşcu răspunde. O femeie „în vârstă şi bolnavă“, cu glasul sugrumat, cere sprijin: „Miliţia…? Ajutor! Salvaţi-mă, oameni buni… sunt plină de sânge… Mor… Oameni buni…“. Convorbirea se încheie. Misterioasa întâmplare declanşează o acţiune pe muchie de cuţit.

Stilet cu şampanie
O dimineaţă de 1 ianuarie, când „lângă rafturile bibliotecii zăcea cadavrul inginerului Dan Manu, cu un cuţit înfipt între omoplaţi“. Doamna romanului poliţist românesc dezvăluie în acest roman calităţile detectivistice ale Minervei Tutovan.

Agentul secret al lui Altin-bey
Binecunoscutul logofăt, un muschetar autohton, va face drumuri pe la curţile altor crai şi pe la cele ale Imperiului Otoman pentru a-l ajuta pe domnitorul Brâncoveanu să salveze tronul şi ţara de cotropirea turcilor.
În drumurile sale este însoţit de servitorul său, om din popor plin de înţelepciunea şi umorul specific ţăranului român.
Inteligenţa, umorul, seducţia, curajul şi îndemânarea în mânuirea armelor sunt atuurile acestui luptător.
Din păcate, eforturile acestui boier îl vor duce la sacrificiul suprem.

Moartea semnează indescifrabil
Poliţistul Ştefan Anghel nu are parte de tihnă nici macar atunci când îşi petrece concediul la munte. La cabana soseşte o misivă anonimă care anunţă un asasinat. Apoi unul dintre turiştii cazati la aceeaşi cabană vede moartea cu ochii. Şi, ca în orice roman poliţist care se respectă, urmează o investigaţie cu multe necunoscute ce vor fi elucidate la sfarşit.

Pentru mai multe titluri din seria de autor Rodica Ojog-Braşoveanu, vizitaţi Nemira.ro.

Considerată marea doamnă a literaturii poliţiste româneşti sau Agatha Christie a României, a publicat peste 30 de romane, în majoritate poliţiste, dar şi câteva istorice şi unul science fiction.

Promoţia se desfăşoară până la data de 19 martie 2012 şi nu se cumulează cu alte oferte promoţionale şi reduceri speciale. Comenzile se onorează în limita stocurilor disponibile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *