Reducere de 45% si un anunt

ptblogNu am mai scris de multisor pe aici, am avut ba vacanta, ba treaba (mutat in casa noua deci mult de umblat). Ieri, azi ma uitam pe blog sa vad ce se mai intampla si mi-a parut bine sa va citesc raspunsurile la intrebarea buclucasa cu necuratul, va regasesc in mare verva.

Si acum despre ce vroiam sa spun.

E pe sfarsite perioada de vacanta. De acum incolo probabil vom avea mai putin timp pentru lectura. De aceea ne-am gandit sa stimulam pofta de citit cu o reducere generoasa, de 45%, la colectia Suspans. Nu toate cartile.  Noutatile raman la 20% reducere si inca cateva titluri. Restul, la reducere maaare! Linkul il aveti aici.

La sfarsitul saptamanii vom mai avea un nou concurs, unde vom da ca premiu  un mic aparat foto. Repet, unul mic, fara pretentii dar nou-nout si pregatit sa adaposteasca lumea in cutia lui magica. Pe langa acest premiu, vor mai fi doua premii in carti. Va spun dinainte de concurs ca sa aveti timp sa va pregatiti pana vineri cand o sa anunt efectiv despre ce este vorba, regulament, exceptii etc. Ce trebuie sa faceti? Sa aveti la indemana cateva carti de la Nemira dinainte de 1999, la care sa scanati/fotografiati 🙂 coperta. Atat. Restul povestii, vineri.

Spor la lectura!

10 Commentarii

  1. Vlad Puescu 31/08/2009 Reply
  2. IB 31/08/2009 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *