În weekend sunteţi invitaţi la Petrecerea Lecturii: 50% reducere generală pe nemira.ro!

600p400

Chiar dacă atmosfera toridă de afară nu ne dă pace, asta nu înseamnă că acest weekend nu poate fi de-a dreptul excepţional. De ce spunem asta? Ei bine, pentru că din acest moment şi până la finele săptămânii avem 50% reducere generală pe nemira.ro!

diana-gabaldon---calatoarea-l-1024px_1Iar asta înseamnă că oferta se aplică şi unui titlu de excepţie cum este Călătoarea – traducerea în limba română a superbei poveşti care stă la baza serialului Outlander. Toată lumea cunoaşte, probabil, premisa acestuia, iar dacă nu, este cazul să aflaţi despre ce este vorba cât mai curând: Anul 1945. Claire Randall, fostă soră medicală, se întoarce din război și pleacă cu soţul într-o a două lună de miere. Dar o stâncă magică descoperită într-un loc misterios o transformă într-o călătoare în timp. Astfel, se trezește brusc într-o Scoţie măcinată de luptă, în Anul Domnului… 1743.

Azvârlită, prin urmare, într-un alt secol, protagonista trebuie să înfrunte primejdii care îi ameninţă viaţa… și îi pun la încercare inima. Iar asta pentru că destinul i-l scoate în cale pe tânărul războinic James Frazer, moment din care Claire trebuie să aleagă între fidelitate şi dorinţă, între doi bărbaţi, între două vieţi.

witcher-siteUn alt titlu foarte interesant intrat recent în portofoliul Nemira pe care vi-l recomandăm cu această ocazie şi care beneficiază de reducerea de 50% este, bineînţeles, Ultima dorinţă. Cu alte cuvinte, versiunea română a celebrului The Witcher, romanul care stă la baza unuia dintre cele mai cunoscute jocuri video din lume. Iar în acesta facem cunoştinţă cu Geralt, vânătorul cu păr alb şi ochi pătrunzători, ce are puteri magice, elixire fermecate şi gânduri necurate.

Cutreierând ţinuturi de poveste, acesta descoperă că aparenţele sunt înşelătoare: nu oricine pare monstruos e un monstru şi nu orice basm e o feerie cu zâne. Regi incestuoşi, duhuri răzbunătoare, fecioare crude şi harpii îngrozitoare îi ies tot timpul în cale. Şi, bineînţeles, adesea nu sunt ceea ce par…

Iar la final desigur că nu putem încheia fără a vă ura lectură plăcută dar şi a vă îndemna să consultaţi întreaga ofertă a acestui weekend!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *