Ridley Scott descrie o scenă din continuarea filmului Blade Runner

Blade RunnerProaspăt întors către genul science fiction, regizorul Ridley Scott oferă detalii despre continuarea filmului Blade Runner. Într-un interviu despre lansarea noului său film, Prometheus, Scott a dezvăluit o întreagă scenă din partea a doua a lui Blade Runner, spre deliciul fanilor.

“Un vast teren agricol, unde nu poţi zări nimic, totul este întins precum câmpiile din Kansas. Multe bălării, dar terenul va fi greblat. Spre orizont se zăreşte o combină de recoltat imensă, cât şase case, cu un design futurist datorită luminilor aparte. În prim plan, o cabană cu pridvor asemănător celui din Grapes of Wrath. Din partea dreaptă se apropie o maşină, iar în spatele ei un câine aleargă. Şi cam acesta este sfârşitul scenei, nu vreau să dezvălui mai mult”.

[embeded: src=”http://collider.springboardplatform.com/mediaplayer/springboard/video/co007/122/500693/” width=”500″ height=”375″ ]

Ridley Scott este faimos pentru măiestria în construirea imaginilor vizuale, iar scena descrisă nu face excepţie. Proiectul se află în stare incipientă şi lucrurile se pot modifica substanţial, dar având în vedere acurateţea descrierii şi natura sa, sunt şanse mari să vedem scena de mai sus chiar la începutul filmului. Prima parte a filmului Blade Runner este bazată pe cartea Visează androizii oi electrice?, de Philip K. Dick. Acțiunea filmului lansat în 1982 se petrece într-un viitor cibernetic, avându-l în rolul principal pe Harrison Ford, în rolul lui Rick Deckard, un poliţist din anul 2019 care trebuie să ucidă roboți organici numiți replicanți.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *